top of page

Saglabājiet pārtikas garšu un svaigumu ar BORA QVac vakuuma tehnoloģiju

  • PRENTA
  • 14. aug.
  • Lasīts 1 min

Pārtikas atkritumi, garšas zudums un īss glabāšanas laiks ir izaicinājumi, ar kuriem saskaras katrs virtuves īpašnieks. Par laimi, BORA QVac piedāvā risinājumu - vakuuma iepakošanu, kas palīdz saglabāt produktus svaigus trīs reizes ilgāk. 


Kas ir vakuuma iepakošana un kāpēc to ir vērts izmantot? 


Vakuuma iepakošana ir pārtikas konservēšanas tehnoloģija, kas no iepakojuma izvada gaisu, tādējādi aizsargājot produktus no oksidēšanās, baktēriju augšanas un smaku sajaukšanās. Tas nozīmē, ka jūsu iecienītākie augļi, dārzeņi, gaļa vai pat gatavās maltītes saglabāsies svaigas, garšīgas un barojošas daudz ilgāk nekā parasti. 


ree

Vakuuma iepakošanas galvenās priekšrocības: 


• Ilgāks pārtikas glabāšanas laiks. 

• Intensīvāka garša un aromāts - ēdiens saglabājas sulīgs. 

• Optimāla pārtikas uzglabāšana - pat ātri bojājošies produkti, piemēram, zivis vai siers, ilgāk saglabājas svaigi. 

BORA QVac ir pieejams divās krāsās - nerūsējošā tērauda un modernā melnā. Abi dizaini lieliski iederas jebkurā virtuves stilā. 



Kas ir iekļauts Bora QVac komplektā? 


• Vakuuma konteineri 

• Vakuuma maisiņi 

• Vakuuma blīvējumi 

• Īpašs piederums marinēšanai 


Kā vakuumēt pārtiku ar BORA QVac? 


1. Izvēlieties pareizo vakuuma maisiņu vai trauku. 

2. Ievietojiet pārtiku, atstājot pietiekami daudz vietas vakuumēšanai. 

3. Pievienojiet maisiņu vai trauku BORA QVac ierīcei, izvēlieties vēlamo režīmu. 

4. Nospiediet pogu "start" - un pēc dažām sekundēm jūsu ēdiens būs gatavs ilgstošai uzglabāšanai. 



Ja plānojat uzlabot savu sadzīves tehniku vai pārcelties uz jaunām mājām – negaidiet un reģistrējieties iepriekšējai konsultācijai pie mums!



 
 
 

Komentāri


bottom of page